Nieuws

Een Podcast wie is er niet dol op. Ik wel in ieder geval. Vond het dan ook super leuk om mee te doen met een. Wytse en Laurens bedankt voor voor de eer. Willen jullie de podcast beluisteren ga dan naar:

En nog beter abonneer je op de podcast.


*Nieuw*  Bestel nu mijn Portfolio Magazine voor slechts  €10,-  (wel ex. €4,- verzendkosten).

Hoewel het bijzondere tijden zijn en we in deze tijd voorzichtig moeten zijn attendeer ik je graag op de Kaasboerderij de Heileuver te Ommen. In hun schilderijenhuis is een selectie te zien van mijn serie de Landvrouwe. Mocht je nog zin hebben in een stuk lekkere kaas ga dan lans dan kom je mijn werk ook nog tegen.

https://www.heileuver.nl/schilderijenhuis


Het Kulturhus De Spil in Nieuwleusen organiseert van 3 augustus 2019 tot 1 november 2019  de tentoonstelling Hedendaagse Kunst, Gemeente Dalfsen e.o.

Daar is ook een selectie te zien uit mijn serie Landvrouwe.

Meer info? Ga naar : https://www.despilnieuwleusen.nl


Ode aan mijn moeder, uit de serie Landvrouwen is vanaf 21 juni t/m 15 juli te zien in Museum de Fundatie te Zwolle.


4 en 5 mei is het weer zover dan stel ik mijn Atelier van 10:00 t/m 17: 00 uur open voor bezichtiging tijdens Kunst om Dalfsen.


De beste wensen voor iedereen en dat 2019 maar een top jaar mag worden.


Vanaf 1 sept. t/m 30 nov. 2018 is in Kulthurhus De Spil te Nieuwleusen een selectie te zien van werken uit de serie Landvrouwen.


Op 6 en 7 Mei 2018 stel ik  mijn Atelier van 10:00 t/m 17: 00 uur open voor bezichtiging. Iedereen is natuurlijk weer van harte welkom. Meer info? Ga naar Kunst om Dalfsen.


7 en 8 Mei 2016 is mijn Atelier van 10:00 t/m 17: 00 uur open voor bezichtiging. Voor meer info ga naar Kunst om Dalfsen.


2015 / 2016 expositie  VondelCS te Amsterdam


‘Ruïnes van een Luchtkasteel’ is geselecteerd door de jury voor de AVROTROS Fotografiewedstrijd en maakt zowel kans op de publieksprijs als de juryprijs.


Graduaten Show fotovakschool 2015 te Amsterdam en de nominaties voor de Keep an Eye Fotovakschool Grant.


14 September 2015 Lid van het panel in het Gemeente Museum te Den Haag. Discussie met als thema van het gesprek ‘ Vrouwen in de Kunst’

Lees hier het verslag van deze bijzondere dag.


Foto 21 te Bredevoort exposeert het werk ’Zoektocht naar de Hoge C’ van 20 juni t/m 30 aug 2015


2015 Deelnemer aan Zomer Expo in het Gemeente Museum te Den Haag. Met Als thema Woest.


Bij Blauwdruck te Zwolle zijn uit de serie Washi Pictures enkele werken in speciale oplage te koop. Meer info ga naar: http://blauwdruck.nl


Deelnemer aan ZomerExpo | Licht 2014. Gemeente Museum te Den Haag, 


Van 24 november tot en met 22 december 2013 groepsexpositie met als thema Icoon. Te zien bij Fotogalerie Objektief te Enschede .